Genieten onder de zonnebank

Zonnestudio

Wilt u een lekker bruin kleurtje? Breng dan een bezoek aan onze zonnestudio in Sneek. Na een bezoek aan onze zonnestudio Sneek voel u zich weer heerlijk en wordt de aanmaak van vitaminen gestimuleerd.

Iedereen weet dat teveel zonnen niet verantwoord is. Wij voldoen aan alle wetgeving met betrekking tot verantwoord zonnen. Voordat u start vragen we u een intakeformulier in te vullen en doen we een huidanalyse om te kijken hoe uw huid ervoor staat en wat een verantwoorde lengte van een zon sessie is. 

Zonnestudio Sneek met turboturbines

In onze zonnestudio beschikken we over twee turboturbines. De platen waarop u ligt zijn ergonomisch gevormd, zodat u optimale resultaten bereikt.

Twee nieuwe zonnebanken

De Hapro Jade Combi

We hebben twee geheel nieuwe zonnebanken bij Berino Sneek zodat u het mooiste resultaat kan bereiken op een verantwoorde manier. Het ruimtelijk bruiningsoppervlak van de Hapro Jade Combi waarbij u beide zijden van het lijf tegelijk bruint, is heerlijk comfortabel. Een breed ligvlak, een mooi gebogen hemel en 24 bruiningslampen zorgen voor een ontspannen zonbelevenis. De analoge timer zorgt dat de zonnesessie precies de juiste duur heeft voor uw huidtype. De zonnebank heeft een speciale 400 Watt hogedruklamp voor een extra bruiningsaccent van het gezicht dankzij het directe pigmentatieresultaat. De speciale lamp levert bovendien een comfortabele infrarood warmte, hetgeen de doorbloeding van de huid stimuleert waardoor deze nog beter bruint.

Prijslijst zonnestudio

 

Contact: zonnestudio Sneek

U kunt eenvoudig contact met ons opnemen als u vragen hebt.

U kunt bij ons komen zonnen vanaf 18 jaar. Dit is een besluit van de Nederlandse overheid.

Neem contact op

 

 

Contact

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op

Neem contact op

Prijslijst zonnen

Bekijk de prijslijst van onze zonnestudio eenvoudig online

Bekijk de prijslijst