Merken

Kérastase

Kérastase begrijpt dat elke persoon uniek is. Met in totaal zes productlijnen die elk ontwikkeld zijn voor verschillende haartypen, kan iedereen gebruik maken van een op maat gemaakt haarverzorgingsproduct, ontwikkeld door een speciaal opgeleide Advies-Kapper.

 

L’oréal Professionnel

L’oréal Professional producten met een innoverende technologie en kleurcollecties zijn geïnspireerd op de nieuwste trends. Buiten perfecte producten werken wij ook met de kleuring van L’Oréal INOA, dé revolutie op het gebied van professionele haarkleuring. Met INOA kan uw haar net zo gekleurd worden als bij een traditionele blijvende haarkleuring, bijvoorbeeld het dekken van uw grijze haren, maar dan nu zónder ammoniak.

 

 

Mediceuticals

Mooi, gezond haar begint met een gezonde hoofdhuid, dit is het motto en de kerngedachte achter de producten van Mediceuticals. Wetenschappers en haarverzorging professionals met een passie voor het creëren van producten afgestemd op specifieke hoofdhuid- en haarproblemen kwamen erachter wat voor mogelijkheden er lagen om mensen mooi en gezond haar te bezorgen. Het doel was om hoofdhuidaandoeningen zoals roos, dermatitis, psoriasis en verschillende vormen van haaruitval met medicinale shampoos en spoelingen te behandelen.

Wat ze ontdekten, was dat door het behandelen van hoofdhuidaandoeningen het uiterlijk, het gevoel en de algehele gezondheid van het haar verbeterde. Dit was het begin van Mediceuticals.

 

Moroccanoil en argan-olie

De producten van MOROCCANOIL zijn gemaakt op basis van de voedende ingrediënten en zijn rijk aan antioxidanten. Argan-olie is kenmerkend voor het merk. MOROCCANOIL legt zich volledig toe op het leveren van de hoogste kwaliteit haar- en lichaamsproducten. Deze producten hebben ervoor gezorgd dat het merk binnen 10 jaar één van de meest iconische merken in de beautywereld is geworden.

MOROCCANOIL focust zich op de juiste manier van haarverzorging en haarstyling. Het meest kenmerkende product – de MOROCCANOIL Treatment – is de ultieme basis voor gezond haar. Vanwege de vele voordelen bij het stylen en conditioneren van het haar, is deze prijswinnende formule op basis van Argan-olie perfect voor gezond, glanzend en glad haar.

Het zorgt voor een betere handelbaarheid, snellere droogtijd en een mooie glans.

Memorabel en exotisch. De signature parfum van MOROCCANOIL is bijna iconisch geworden. Het parfum is opgebouwd uit een kruidige amber met zoete bloemgeuren en roept het beeld van vakanties aan het strand en het gevoel van verwennerij in een luxe spa op. Een aromatische beleving en een weldadige ervaring om nooit te vergeten!

 

Olaplex:

Olaplex is de nieuwste technologische doorbraak op het vlak van haarverzorging. Olaplex zorgt er namelijk voor dat gebroken zwavel verbindingen in het haar weer aan elkaar gehecht worden. Het resultaat ? Buitengewoon sterk, glanzend, maar bovenal super gezond haar waarbij haarbreuk verleden tijd is. Een ander groot voordeel van Olaplex is dat de kleur nog langer in het haar blijft zitten.

Olaplex bevat daarbij ook nog eens geen siliconen,  geen oliën en polymeren. Daarbij is het wondermiddel geschikt voor vrijwel ieder haartype. De beste salons en haarstylisten ter wereld gebruiken Olaplex om het haar gezond, levendig en veerkrachtig te houden.

Contact

Neem eenvoudig contact met ons op

Neem contact op