Hairstyling

Bij Berino geven we uw haar alle aandacht. We beschikken in onze salon over alle faciliteiten om uw haar op uiterst professionele wijze te verzorgen.

“Fantastische service! De stylistes nemen alle tijd voor je en denken echt mee.”

Tot in de puntjes

Hairstyling is iets anders dan knippen. Wij letten erg op de samenstelling van het haar en de conditie van de hoofdhuid. Ook kijken wij naar de gezichtsvorm, dit is belangrijk onderdeel voor het aanmeten van de juiste coupe. Welk model staat het mooist? We verzorgen uw haar tot in de puntjes. Verzorgende producten worden altijd aangebracht voor een beter effect en langdurige werking. Naast kleuren en knippen kunnen we ook prachtige hairextensions aanbrengen.

Kleuranalyse

Wilt u een haarkleur die mooi past bij de kleur van uw huid en ogen? Uiteraard met een goede coupe die uw gezichtsvorm versterkt. Dan is ons nieuwe concept zeker iets voor u! Door middel van het invullen van een korte vragenlijst om meer inzicht in uw levensstijl te krijgen, het gebruik van moodboards om adviezen visueel te maken en huidtoon stroken om te analyseren welke haarkleur het beste bij u past, heeft u nu de mogelijkheid om u nog professioneler te laten adviseren door onze specialisten.

Komt u bij ons voor een kleurbehandeling dan krijgt u deze analyse van ons cadeau!

Ons team wordt regelmatig getraind door de meest toonaangevende kappers van Nederland om de hoogte te blijven van de nieuws trends en knip- en kleurtechnieken.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van onze kapsalon? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. U kunt uiteraard ook direct een afspraak maken online.

U kunt uw gemaakte afspraak tot 24 uur van te voren kosteloos annuleren. Bij afmelden binnen 24 uur of zonder bericht, kunnen wij 50% van de gereserveerde behandeling bij u in rekening brengen.