Afslanken

Afslanken met PowerSlim

Wilt u al langere tijd gezond leven, maar weet u niet goed hoe? Vervalt u telkens opnieuw in een ongezond eetpatroon?

Samen met PowerSlim krijgt u grip op een gezonde lifestyle. Een programma dat eenvoudig past in uw dagelijks leven. Hierdoor is het gemakkelijk vol te houden en dat geeft u precies de motivatie die u nodig hebt. Niet zomaar voor een paar weken, maar voor heel uw leven. Zo zit u binnenkort weer lekker in uw vel en barst u van de energie!

Wat is PowerSlim?

Met PowerSlim werkt u toe naar een gezonde levensstijl en het vinden van de juiste balans. Geen onmogelijk dieet, maar lekkere en smakelijke gerechten. Een eetpatroon wat gemakkelijk te volgen is. Het resultaat op de lange termijn vinden wij enorm belangrijk. Bij PowerSlim staat u er daarom niet alleen voor. Samen met uw voedingscoach investeert u in een gezond leefpatroon en verander u uw eetpatroon definitief. Samen op weg naar een vitaler en zelfverzekerder leven dat u kunt vasthouden!

De voordelen van PowerSlim:

  • Een persoonlijk stappenplan
  • Intensieve begeleiding van uw voedingscoach
  • Lekkere én verantwoorde producten
  • Een gezonde lifestyle die u kunt volhouden
  • Eiwitrijke voeding met verlaagd gehalte koolhydraten
  • Behoud van uw spiermassa

Uw PowerSlim voedingscoach

We begrijpen dat het soms best even pittig zal zijn. Uw voedingspatroon veranderen gaat natuurlijk niet zomaar. Daarom hoeft u het bij PowerSlim niet alleen te doen. Samen met een deskundige coach die u persoonlijk begeleidt, gaat u er helemaal voor. Iemand die betrokken is bij uw voedingsprogramma. Iemand die u dat extra steuntje in de rug geeft op moeilijke momenten, want die komen er vast.

Elke week bespreekt u samen uitgebreid uw vorderingen en doorloopt u simpel en doeltreffend de drie fases van het PowerSlim programma. Zo werkt u toe naar een gezonde levensstijl die u ook ná het programma volhoudt. Weten wat de begeleiding van een PowerSlim coach voor u kan betekenen? U kunt vrijblijvend een afspraak maken.

Uw gezondheid is het allerbelangrijkst. Daarom zijn we nu extra voorzichtig.

Begeleiding telefonisch of via de mail is daarom mogelijk!

0515-431740
info@berinosneek.nl

Openingstijden

Maandag          13.30 – 21.00
Dinsdag            9.00 – 21.00
Woensdag        9.00 – 21.00
Donderdag       9.00 – 21.00
Vrijdag              9.00 – 18.00
Zaterdag           9.00 – 16.00
Zondag              gesloten

Maak online een afspraak

Maak geheel vrijblijvend een afspraak bij één van onze Powerslim Coaches. “Intake gesprek Powerslim” staat helemaal onderin in het online afspraak systeem.

Afspraak maken