Afslanken

Afslanken met PS. food & lifestyle

Wilt u al langere tijd de stap maken naar een gezond eetpatroon, maar weet u niet goed hoe? Heeft u al van alles geprobeerd maar vervalt u steeds opnieuw in uw oude gewoontes? Of heeft u juist uw doel bereikt maar wilt u ook graag houvast bij doorzetten van uw nieuwe levensstijl?

PS. food & lifestyle biedt u alle handvatten om een koolhydraatarme levensstijl aan te leren én vast te houden.

PS. food & lifestyle

PS. food & lifestyle is ontstaan vanuit ‘u goed voelen’, ‘volop energie hebben’ en ‘blij zijn met wie en wat u in de spiegel ziet’. Dat gaat verder dan een cijfer op de weegschaal. Dat gaat over een gelukkige en gezonde levensstijl die u op het lijf geschreven is. Wij geloven niet in één weg en zeker niet in één maat naar een mooi zelfbeeld.

PS. food & lifestyle focust op resultaat voor de lange termijn. Op inspiratie, motivatie en duwtjes in de rug als u het nodig hebt. Op bewezen resultaat, op gemak en op uw manier.

PS. food & lifestyle program

Een gezond eetpatroon
Wij zijn er van overtuigd dat een verantwoord voedingspatroon één van de belangrijkste voorwaarden voor een gezonde levensstijl is.

Omdat we ons kunnen voorstellen dat u soms door de bomen het bos even niet meer ziet, leggen we u graag uit hoe een gezond eetpatroon er uit ziet. Waarbij u niet minder hoeft te eten, maar ánders gaat eten: minder koolhydraten en meer eiwitten. Een gezond en normaal eetpatroon, met ongeveer zes eetmomenten op een dag. U gebruikt hiervoor de producten van PS. food & lifestyle (denk aan lekkere wraps, crackers, muesli en brood), aangevuld met o.a. groenten, vlees of vis. Om zo de basis te leggen voor een gezond eetpatroon, voor altijd.

De voordelen van PS. food & lifestyle

  • Intensieve begeleiding van uw voedingscoach
  • Een persoonlijk voedingsplan
  • Lekkere producten en makkelijke recepten
  • Eiwitrijke voeding met verlaagd gehalte koolhydraten
  • Behoud van uw spiermassa
  • Een jaar lang begeleiding na het bereiken van uw doel

Uw PS. food & lifestyle coach

We begrijpen dat het soms best even pittig zal zijn. Uw voedingspatroon veranderen gaat natuurlijk niet zomaar. Daarom hoeft u het bij PS. food & lifestyle niet alleen te doen. Samen met een deskundige coach die u persoonlijk begeleidt, gaat u er helemaal voor. Iemand die betrokken is bij uw voedingsprogramma. Iemand die u dat extra steuntje in de rug geeft op moeilijke momenten, want die komen er vast.

Regelmatig bespreekt u samen uitgebreid uw vorderingen en doorloopt u simpel en doeltreffend de drie fases van het PS. food & lifestyle programma. Zo werkt u toe naar een gezonde levensstijl die u ook ná het programma volhoudt. Weten wat de begeleiding van een PS. food & lifestyle coach voor u kan betekenen? U kunt vrijblijvend een afspraak maken.

Uw gezondheid is het allerbelangrijkst. Daarom zijn we nu extra voorzichtig. Begeleiding telefonisch of via de mail is daarom mogelijk!

Onze PS. food & lifestyle coaches kunnen u alles uitleggen over PS. food & lifestyle en wat u ervan kunt verwachten. Geheel vrijblijvend kunt u bij ons een afspraak maken, of contact opnemen.

0515-431740
info@berinosneek.nl

Openingstijden

Maandag          13.30 – 21.00
Dinsdag            9.00 – 21.00
Woensdag        9.00 – 21.00
Donderdag       9.00 – 21.00
Vrijdag              9.00 – 18.00
Zaterdag           9.00 – 16.00
Zondag              gesloten

Maak online een afspraak

Maak geheel vrijblijvend een afspraak bij één van onze afslank-coaches.

“Intake gesprek PS. food & lifestyle” staat helemaal onderin in het online afspraak systeem.

Afspraak maken