Acne

Oorzaak Acne

Puistjes, roodhuid en ontstekingen op de huid; Acne is een veelvoorkomend en erg vervelend huidprobleem. Acne ontstaat doordat talgklieren in de huid verstopt en/of ontstoken raken en kan acne littekens veroorzaken. Er bestaan verschillende vormen van Acne. U kunt er last van hebben op het gezicht maar ook op andere plaatsen op het lichaam. Acne komt het meest voor bij jongeren rond de puberteit, maar er bestaan ook vormen die ontstaan op latere leeftijd. Een hele heftige vorm van acne kan zorgen voor diepe littekens.

Vergoeding zorgverzekeraar

Wij bieden verschillende behandelingen welke Acne drastisch kunnen verminderen. Deze behandeling wordt uitgevoerd door onze specialiste die gediplomeerd is door de ANBOS. Hierdoor worden behandelingen in veel gevallen gedeeltelijk vergoed door zorgverzekeraars. Een verwijzing van de huisarts is in veel gevallen nodig om in aanmerking te komen voor een vergoeding. Check hiervoor uw polisvoorwaarden of neem contact op met uw zorgverzekeraar. Ook is het heel belangrijk om thuis de huid goed te verzorgen met de juiste producten.

U bent welkom om langs te komen voor een vrijblijvend advies.

Hieronder vindt u de behandelingen welke wij aanbieden:

Acne & Clearify Therapy

Doeltreffende behandelingen die zich richten op huidproblemen zoals o.a. acne, ontstekingen en littekens! Deze Therapy is een samenspel tussen de expert en u. Het behandelplan werkt volgens onze Inside & Outside filosofie en bevat een aantal stappen; voedingstips, een reinigende fase om de afvalstoffen uit uw lichaam te verwijderen, acne behandeling met intensieve fruitzuurtherapy en thuisverzorging.

Door deze unieke combinatie zal de kwaliteit van uw huid zich daadwerkelijk verbeteren.
Om een optimaal resultaat te kunnen behalen adviseren wij u de Acne & Clearify Therapy in kuurverband te ondergaan.

Prijzen:
30 minuten € 45,-
45 minuten € 62,50
60 minuten € 80,-

Prijzen in voor een kuur van 6 behandelingen
Kuur 30 minuten bij 1 x betalen € 250,-
Kuur 45 minuten bij 1 x betalen € 310,-
Kuur 60 minuten bij 1 x betalen  € 395,-
Deze kuur kan het beste 6 weken achter elkaar gedaan worden